Kaikki tuotteet

K-kosmetiikka eli korealainen kosmetiikka on tunnettu laadustaan ja tehokkuudestaan. Misoli on laadukas korealainen ihonhoitobrändi, joka on keskittynyt hydrogeelisiin kasvonaamioihin ja silmänympärysnaamioihin.

Kasvonaamio on helppo, vaivaton, sekä edullinen tapa hoitaa kasvojasi. Misoli kasvonaamiot sopivat kaikille ihotyypeille ja ikäryhmille. Hydrogeelin ansiosta Misoli kasvonaamioiden erityinen vahvuus on ihon tehokas kosteutus ja anti-age vaikutus. Misoli käyttää kasvonaamioissaan lukuisia iholle tärkeitä komponentteja, jotka parantavat ihosi hyvinvointia. Pääainesosat ovat mm. kollageeni, kolloidinen kulta, mustan helmen puuteri, timanttipuuteri, vihreä tee ja etanan lima.

Misoli tarjoaa myös laajan valikoiman silmänalusnaamioita jokaiseen makuun. Silmänaluset jäävät monilla hoitamatta ajattelematta sitä, että silmänaluset ikääntyvät nopeammin, kuin kasvojen muut osat. Silmänalusia on tärkeää hoitaa päivittäin hidastakseen ihon ikääntymisprosesseja. Silmänalusnaamiota on helppo käyttää ja niitä kannattaa laittaa heti aamusta 15 minuutiksi, jotta ihosi virkistyy ja aamuturvotus lähtisi pois. Jatkuva silmänympärysnaamioiden käyttö tasoittaa myös pieniä ryppyjä silmien alta.

Show Filters

Näytetään tulokset 1–12 / 40