Ostoskori

Korealainen kosmetiikka

Ilmainen toimitus 45 euron ostoksiin

Korealainen kosmetiikka

 • Ilmainen toimitus 45 euron ostoksiin.
 • Kaikki ennen kello 15 tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä.

Some

 

 

K-Beauty

 • Misoli.fi:stä löydät laajan valikoiman K-Beauty tuotteita kaikille ihotyypeille. Korealainen kosmetiikka on tunnettu omasta laadustaan ja tehokkuudestaan, minkä takia korealaiset ihonhoitotuotteet saivat kansainvälisen suosionsa.

Hydrogeelin ominaisuudet

Mikä on hydrogeeli?

Hydrogeeli on hyytelömainen aine, josta valmistetaan Misoli kasvonaamiot. Hydrogeeliä käytetään hyvin paljon lääketieteessä, sillä se nopeuttaa haavojen ja palovammojen paranemista, sekä estää bakteerien pääsyä haavaan. Hydrogeelille on löydetty paljon käyttöä myös kosmetologiassa ja se on suosittua korealaisessa ammattikosmetiikassa.

Hydrogeelin tärkein ominaisuus on korkea kosteuden imukyky. Kyseisen ominaisuuden avulla hydrogeeli pystyy välittämään enemmän vaikuttavia aineita ihoon, kuten esimerkiksi kollageenia. Hydrogeeliset kasvonaamiot ovat suosittuja kauneushoitoloissa, sillä niiden vaikutus on paljon tehokkaampi verrattuna tavallisiin kangasnaamioihin.

Hydrogeelin ominaisuudet

Mitä eroa on hydrogel -ja tavallisella Mask Sheet-kangasnaamiolla?

Kummatkin kasvonaamiot sekä hydrogel -että kangasnaamiot sisältävät paljon ihoa ravitsevia aineita. Hydrogel-kasvonaamiot asettuvat kuitenkin tiiviimmin kasvoille jättämättä ilmakuplia ihon ja naamion väliin, jonka ansiosta naamion vaikuttavat aineet imeytyvät paremmin ihoon, kun taas kangasnaamiossa, osa seerumista kuivuu tai haihtuu ilmaan.

Kehon lämpö sulattaa hydrogeeliä, täten ihon ja naamion väliin syntyy ikään kuin kasvihuoneilmiö. Tämän ansiosta Hydrogel-kasvonaamion ravitsevat aineet imeytyvät nopeammin ihoon. Perinteiset Mask Sheet-kangasnaamiot vaikuttavat vain ihon pintakerroksiin, antamalla lyhytaikaisen vaikutuksen. Näkyvän lopputuloksen saavuttamiseksi kangasnaamioita on käytettävä päivittäin, kun taas Hydrogel-kasvonaamioita voi käyttää 1-2 kertaa viikossa.

Miksi hydrogel-kasvonaamiot ovat tehokkaampia kuin tavalliset Mask Sheet-kangasnaamiot?

 • Hydrogeeli sitoo paremmin kosteutta
 • Hydrogeeli on hypoallerginen materiaali
 • Hydrogeeli sisältää enemmän kollageenia ja muita vaikuttavia aineita
 • Hydrogeeli kuivuu paljon hitaammin kuin kangas
 • Hydrogeelisten naamioiden vaikutus kestää pitempään ja niitä voi käyttää harvemmin (1-2 kertaa viikossa riittää)

Kasvonaamion käyttöohje

 1. Puhdista kasvot.
 2. Irrota suojakalvot molemmilta puolilta.
 3. Aseta ensin naamion alaosa kasvoille. Toista sama toimenpide naamion ylemmän osan kanssa.
 4. Jätä naamio vaikuttaamaan 20-30 minuutiksi. Käytön aikana naamio ohenee.
 5. Poista naamio, jätä jäänyt aine ihollasi ja hiero kasvoja sormenpäillä hellästi.

Hydrogel-kasvonaamiot ovat kertakäyttöisiä. Ethän käytä sitä toista kertaa, sillä käytön jälkeen kasvonaamio on sitonut itseensä ihon kuona-aineet.

Vinkki;)
Jos haluat kokea viilentävän vaikutuksen naamion käytöstä, voit laittaa naamion jäähtymään 10-15 minuutiksi jääkaappiin ennen käyttöä.

Korealainen kosmetiikka

Misoli.fi:stä löydät laajan valikoiman K-Beauty tuotteita kaikille ihotyypeille. Korealainen kosmetiikka on tunnettu omasta laadustaan ja tehokkuudestaan, minkä takia korealaiset ihonhoitotuotteet saivat kansainvälisen suosionsa.

Nopea toimitus

Kaikki ennen kello 15 tehdyt tilaukset lähetetään samana arkipäivänä. Voit nauttia ostetusta korealaisesta kosmetiikasta jopa seuraavana arkipäivänä.

Seuraa meitä somessa

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa: Instagramissa ja Facebookissa.