Ostoskori

Korealainen kosmetiikka

Ilmainen toimitus 45 euron ostoksiin

Korealainen kosmetiikka

  • Ilmainen toimitus 45 euron ostoksiin.
  • Kaikki ennen kello 15 tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä.

Some

 

 

K-Beauty

  • Misoli.fi:stä löydät laajan valikoiman K-Beauty tuotteita kaikille ihotyypeille. Korealainen kosmetiikka on tunnettu omasta laadustaan ja tehokkuudestaan, minkä takia korealaiset ihonhoitotuotteet saivat kansainvälisen suosionsa.

Mitkä K-Beauty tuotteet sopivat minun iholle?

Misoli tarjoaa korealaisia ihonhoitotuotteita kaikille ihotyypeille ja ikäryhmille. Täältä löydät vastauksen, mitkä K-Beauty tuotteet sopivat eri ihotyypeille.

Anti-age ja ryppyjen tasoitus

Ikääntyneelle iholle suosittelemme seuraavia K-Beauty tuotteita, jotka sisältävät mm. etanaseerumia ja kolloidista kultaa:

Etanaseerumi eli musiini kuorii ihon ylintä kerrosta ja uudistaa ihon pintaa. Musiini auttaa tasoittamaan ryppyjä ja kosteuttaa ihon syvimpiä kerroksia, sekä stimuloi kollageenin synteesiä ihossa. Kaiken lisäksi musiini parantaa ihon kimmoisuutta ja tekee ihosta pehmeän ja sileän.

Kolloidisella kullalla on myönteinen vaikutus ihon uusiutumiseen ja mikroverenkierron parantamiseen. Kolloidisen kullan ansiosta epidermiksen solujen jakautuminen tapahtuu nopeammin, jonka tuloksena on ihon uusiutuminen. Lisäksi kolloidisen kullan on huomattu estävän ihokudosten tulehdusprosesseja.

Ihon kosteutus

Kaipaako ihosi kosteutta?  Kokeile kollageenia tai hyaluronihappoa sisältäviä tuotteita. Kollageeni on iholle elintärkeä komponentti, joka kosteuttaa ihoa ja tekee siitä pehmeän, sekä kimmoisan. Hyaluronihappo sitoo kosteutta ihoon ja tasapainottaa kosteuden tasoa, mikä ehkäisee ihon kuivumista. Kyseiset tuotteet sopivat kaikenikäiselle iholle.

Kollageenilla on ravitseva ja haavojen parantava vaikutus. Kollageeni edistää aminohappojen uudistumista ihossa, sekä estää aminohappojen menetystä ihosta. Kollageenin tärkein ominaisuus on kyky sitoa vettä, mikä auttaa kosteuttamaan ihoa tehokkaasti.

Silmäpussien hoito

Univaje, väsymys, stressi, ison kaupungin saasteet – kaikki nämä tekijät aiheuttavat silmäpusseja. Misoli silmänympärysnaamiot auttavat pääsemään eroon silmäpusseista.

Ihon puhdistus

Kaipaako ihosi puhdistusta tai onko ihosi liian rasvainen? Ison kaupungin saasteet tukkeuttava ihohuokosia ja aiheuttava finnien syntymistä. Myös suuret ihohuokoset aiheuttavat ihon nopeaa rasvautumista. Suosittelemme seuraavia tuotteita, jotka puhdistavat ihoa rasvalta, sebumista, sekä meikin ylijäämistä:

Korealainen kosmetiikka

Misoli.fi:stä löydät laajan valikoiman K-Beauty tuotteita kaikille ihotyypeille. Korealainen kosmetiikka on tunnettu omasta laadustaan ja tehokkuudestaan, minkä takia korealaiset ihonhoitotuotteet saivat kansainvälisen suosionsa.

Nopea toimitus

Kaikki ennen kello 15 tehdyt tilaukset lähetetään samana arkipäivänä. Voit nauttia ostetusta korealaisesta kosmetiikasta jopa seuraavana arkipäivänä.

Seuraa meitä somessa

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa: Instagramissa ja Facebookissa.