Ostoskori

Korealainen kosmetiikka

Ilmainen toimitus 45 euron ostoksiin

Korealainen kosmetiikka

  • Ilmainen toimitus 45 euron ostoksiin.
  • Kaikki ennen kello 15 tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä.

Some

 

 

K-Beauty

  • Misoli.fi:stä löydät laajan valikoiman K-Beauty tuotteita kaikille ihotyypeille. Korealainen kosmetiikka on tunnettu omasta laadustaan ja tehokkuudestaan, minkä takia korealaiset ihonhoitotuotteet saivat kansainvälisen suosionsa.

Tietosuojaseloste

REKISTERISELOSTE

Keitä olemme

Rekisterin pitäjä:
Orient Beauty (Y-tunnus: 2349274-9)
PL 143, 01301 Vantaa

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n ja 24§:n mukainen rekisteriseloste.

REKISTERIASIOITA HOITAVA HENKILÖ.

Dennis Heikinen
Sähköposti: dennis(at)misoli.fi

Sivustomme osoite on: https://misoli.fi
Rekisterin nimi: Orient Beauty:n asiakasrekisteri.

Rekisterin pitämisen peruste.
Henkilö on rekisteröitynyt Orient Beauty:n asiakkaaksi ja/tai ostanut Orient Beauty:n tuotteita.

Mitä henkilötietoja keräämme ja miksi keräämme niitä:

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS

Rekisterin käyttötarkoitus on Orient Beauty:n asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely sekä asiakassuhteen hoitaminen. Tietoja voidaan käyttää Orient Beauty:n toiminnan kehittämiseen, tilastollisiin tarkoituksiin ja asiakaslähtöisemmän sisällön tuottamiseen verkkosivuilamme. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

Rekisterin tietoja voidaan käyttää Orient Beauty:n omissa rekistereissä mainonnan kohdistamiseen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille. Orient Beauty saattaa käyttää asiakas- ja palvelusuhteen ylläpitämiseen yhteistyökumppaneita. Osa rekisteritiedoista saatetaan siirtää yhteistyökumppanin palvelimille teknisten vaatimusten vuoksi. Tietoja käsitellään ainoastaan Orient Beauty:n asiakassuhteen ylläpitämiseen teknisten rajapintojen kautta.

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT

Tiedostoihin sisältyvät tiedot:

Henkilön etunimi ja sukunimi
Sähköpostiosoite
Postiosoite
Puhelinnumero
Tiedot käsitellyistä tilauksista.

Evästeet (cookies)

Jos sinulla on tili ja kirjaudut Misoli:n sivustoon, asetamme väliaikaisen evästeen määrittämään, hyväksyykö selaimesi evästeitä. Tämä eväste ei sisällä henkilötietoja ja katoaa, kun suljet selaimesi.

Kun kirjaudut sisään, määrittelemme myös useita evästeitä kirjautumistietojesi ja näytön asetuksiesi perusteella. Kirjautumisevästeet kestävät kaksi päivää, ja näytön asetusten evästeet kestävät vuoden. Jos valitset ”Muista minut”, kirjautumisesi pysyy päällä kahden viikon ajan. Jos kirjaudut ulos tilistäsi, kirjautumisevästeet poistetaan.

Media

Jos lataat kuvia verkkosivustoon, sinun ei pidä ladata kuvia, joissa on upotettuja sijaintitietoja (EXIF GPS). Verkkosivuston kävijät voivat ladata ja purkaa paikannustietoja verkkosivuilla olevista kuvista.

Sisällytetty sisältö muista sivustoista

Tämän sivuston artikkelit voivat sisältää upotettua sisältöä (esim. kuvia, videoita artikkeleita jne.). Muiden sivustojen upotettu sisältö toimii samalla tavalla kuin jos kävijä olisi käynyt toisella verkkosivustolla.

Nämä sivustot voivat kerätä tietoja sinusta, käyttää evästeitä, upottaa muita kolmannen osapuolen seurantaa ja seurata vuorovaikutusta tämän upotetun sisällön kanssa, mukaan lukien seuranta vuorovaikutuksesta sulautetun sisällön kanssa, jos sinulla on tili ja olet kirjautunut kyseiseen sivustoon.

Analytics

Keiden kanssa jaamme tietojasi

Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää Orient Beauty:n käyttäjäoikeuksia. Rekisteri sijaitsee Orient Beauty:n palveluntarjoajan salasanasuojatulla palvelimella.

Käytämme Google Analyticsia nähdäksemme, kuinka monta käyttäjää meillä on päivittäin. Katso Google Analyticsin käyttöehdot täältä: https://www.google.com/analytics/terms/us.html

Kuinka kauan säilytämme tiedot

Asiakasrekisterin tiedot ovat ainoastaan Orient Beauty:n käytössä, paitsi Orient Beauty:n käyttäessä ulkoista palveluntarjoajaa joko lisäarvopalvelun tuottamiseen tai luottopäätöksen tueksi. Tietoja ei kuitenkaan luovuteta Orient Beauty:n ulkopuolelle tai sen yhteistyökumppaneiden omaan käyttöön, paitsi luottohakemukseen, perintään tai laskutukseen liittyvissä asioissa sekä lainsäädännön velvoittaessa. Henkilötietoja ei siirretä Euroopan Unionin ulkopuolelle, ellei se ole Orient Beauty:n tai sen yhteistyökumppanin teknisen toteutuksen varmistamiseksi tarpeellista.
Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä ellei lainsäädäntö, avoimet laskut tai perintätoimet estä tietojen poistamista.

Mitä oikeuksia sinulla on omasta datastasi

Jos sinulla on tili tällä sivustolla tai olet jättänyt sivuille kommentteja, voit pyytää, että kerromme sinulle mitä henkilötietoja, mukaan lukien kaikki meille toimittamasi tiedot meillä on. Voit myös pyytää, että poistamme kaikki henkilökohtaiset tiedot, joita pidämme sinusta. Tähän ei sisälly tietoja, joita meidän on pidettävä hallinnollisissa, oikeudellisissa tai turvallisuustarkoituksissa syissä.

Minne lähetämme tietojasi

Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää Orient Beauty:n käyttäjäoikeuksia. Rekisteri sijaitsee Orient Beauty:n palveluntarjoajan salasanasuojatulla palvelimella.

Käytämme Google Analyticsia nähdäksemme, kuinka monta käyttäjää meillä on päivittäin. Katso Google Analyticsin käyttöehdot täältä: https://www.google.com/analytics/terms/us.html

Yhteystiedot
Kysymyksiä varten ota yhteyttä Dennis Heikinen
dennis@misoli.fi

Miten suojaamme tietosi

Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää Orient Beauty:n käyttäjäoikeuksia. Rekisteri sijaitsee Orient Beauty:n palveluntarjoajan salasanasuojatulla palvelimella.

Miten toimimme mahdollisen tietovuodon sattuessa?

Jos tietovuoto tapahtuisi, ilmoittaisimme kaikille Misoli-käyttäjille lähettämällä joko sähköpostiviestin tai sms-viestin. Tiedote tietovuodosta lähetettäisiin verkkosivustomme ja sosiaalisen median kanaviemme kautta. Teemme tiivistä yhteistyötä WordPressin, verkkosivustomme tarjoajan/suunnittelijan sekä viranomaisten kanssa.

Keräämme tietoja sinusta ostohetken aikana.

Mitä keräämme ja tallennamme

Kun vierailet sivustossamme, seuraamme:

Tuotteita joita olet katsonut: käytämme tätä apuna näyttämään tuotteita, joita olet äskettäin tarkastellut.
Sijainti, IP-osoite ja selaimen tyyppi: käytämme näitä tietoja verojen ja lähetysten arvioinnissa.
Toimitusosoite: pyydämme sinua ilmoittamaan nämä tiedot, jotta voimme arvioida esimerkiksi kuljetuksen päämäärän ennen tilauksen tekemistä ja lähettää sinulle tilauksen kyseiseen osoitteeseen.

Käytämme myös evästeitä seuraamaan ostoskorin sisältöä, kun selaat sivustoamme.

Kun ostat meiltä, ​​pyydämme sinua antamaan tietoja, kuten nimesi, laskutusosoitteesi, toimitusosoitteesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi, luottokorttisi / maksutiedot ja valinnaiset tilin tiedot, kuten käyttäjätunnuksen ja salasanan. Käytämme näitä tietoja tarkoituksiin, kuten:

Lähetämme sinulle tietoja tilistäsi ja tilauksestasi
Vastaamme pyyntöihisi, mukaan lukien palautukset ja valitukset
Käsittelemme maksuja ja ehkäisemme petoksia
Määritämme tilin verkkokauppaamme
Noudatamme kaikkia oikeudellisia velvoitteita, kuten verojen laskemista
Parannamme myymälämme tarjouksia
Lähetä sinulle markkinointiviestejä, jos päätät vastaanottaa niitä.

Jos luot tilin, me tallennamme nimesi, osoitteesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi, joita voidaan käyttää myös tulevissa tilauksissa.

Säilytämme yleensä tietoja sinusta niin kauan kuin tarvitsemme kyseisiä tietoja yllä olevissa tarkoituksissa, ja eikä meillä ole lakisääteistä velvollisuutta pitää niitä.

Tallennamme myös kommentteja ja arvosteluja, jos päätät kirjoittaa niitä.

Kenellä tiimistämme on pääsy tietoihin

Tiimimme jäsenillä on pääsy meille antamiisi tietoihin. Esimerkiksi järjestelmänvalvojat, myymälän edustajat voivat käyttää:

Tilauksien tietoja, kuten mitä on ostettu, milloin se on ostettu ja minne tuote on lähetettävä.
Asiakastietoja, kuten nimesi, sähköpostiosoitteesi sekä laskutus- ja toimitustiedot.

Tiimimme jäsenillä on pääsy näihin tietoihin, jotta ne voivat täyttää tilaukset, käsitellä palautuksia ja vastat kysymyksiin.

Keitä olemme

Verkkosivustomme osoite on: https://www.misoli.fi.

Mitä henkilötietoa keräämme ja miksi

Kommentit

Kun sivuston käyttäjät jättävät kommentteja sivustolle, keräämme kommenttilomakkeessa olevat tiedot, sekä käyttäjän IP-osoitteen ja selaimen versiotiedot roskaviestien tunnistamisen helpottamiseksi.

Kun vierailijat jättävät kommentin tälle sivustolle keräämme tiedon, joka on näkyvissä kommentointikentissä, IP-osoitteen sekä selaimen versioon liittyvät tiedot. Sähköpostiosoitteesta luotu anonymisoitu hajautustieto (hash) voidaan lähettää Gravatar-palveluun, jotta tiedetään onko kommentoija palvelun käyttäjä. Gravatar-palvelun tietosuojaseloste löytyy osoitteesta https://automattic.com/privacy/.

Media

Mikäli lataat kuvia tälle sivustolle, sinun tulee välttää sellaisten kuvien lataamista, joissa on tallennettu paikkatieto (EXIF GPS). Sivuston vierailijat voivat ladata ja katsoa paikkatietoa kuvista, joita sivustolla on.

Yhteydenottolomakkeet

Evästeet

Jos jätät kommentin sivustolle, voit valita nimen, sähköpostiosoitteen ja url-osoitteen tallennuksen evästeeseen. Tämä toiminto lisää käyttömukavuutta, koska lomaketta ei tarvitse täyttää jokaisella kerralla uudelleen kommenttia lisätessä. Evästetieto poistetaan selaimesta vuoden kuluttua.

Mikäli sinulla on tili ja kirjaudut sivustolle, asetamme väliaikaisen evästeen, joka päättelee tukeeko selaimesi evästeitä vai ei. Tämä eväste ei sisällä henkilötietoa ja se poistetaan kun selainikkuna suljetaan.

Kun kirjaudut sisään asetamme useita evästeitä, jotka tallentavat kirjautumis- sekä näyttöasetuksesi. Kirjautumisevästeet poistetaan kahden vuorokauden kuluessa, näyttöasetuksiin liittyvät evästeet poistuvat vuoden päästä. Mikäli valitset “Muista minut” kirjautumisen yhteydessä, kirjautumistietojasi säilytetään kahden viikon ajan. Mikäli kirjaudut ulos, kirjautumiseen liittyvät evästeet poistetaan samassa yhteydessä.

Mikäli julkaiset artikkelin tai muokkaat olemassa olevaa tallennamme selaimeen evästeen, joka sisältää muokattavan artikkelin ID:n. Eväste vanhenee yhdessä vuorokaudessa.

Muilta sivustoilta upotettu sisältö

Tämän sivuston artikkelit voivat sisältää upotettua sisältöä (esimerkiksi videoita, kuvia, artikkeleita jne.). Toisilta sivustoilta tuodun upotetun sisällön avaaminen on verrattavissa siihen, että vierailija itse kävisi kolmannen osapuolen sivustolla.

Nämä sivustot voivat kerätä tietoa sinusta, käyttää evästeitä, upottaa kolmannen osapuolen seurantaevästeitä ja monitoroida vuorovaikutustasi upotetun sisällön kanssa, mukaan lukien vuorovaikutuksen seuranta jos ja kun olet kirjautunut käyttäjänä sivustolle.

Analytiikka

Kenelle jaamme tietosi

Kuinka kauan säilytämme tietoa

Mikäli jätät kommentin, kommenttia ja sen metatietoa säilytetään toistaiseksi. Tämä tehdään siksi, että voimme tunnistaa ja hyväksyä seuraavat kommentit automaattisesti sen sijaan, että säilyttäisimme ne moderointijonossa.

Tallennamme rekisteröityneiden käyttäjien (jos sellaisia on) käyttäjäprofiilien tiedot. Kaikilla käyttäjillä on mahdollisuus nähdä, muokata ja poistaa omia henkilötietojaan milloin vain. Ainoastaan käyttäjänimeä ei voi muuttaa. Verkkosivuston ylläpitäjät voivat nähdä ja muokata käyttäjäprofiilien tietoja.

Mitä oikeuksia sinulla on omaan tietoosi

Mikäli sinulla on käyttäjätili tälle sivustolle tai olet jättänyt kommentteja, voit pyytää koostetiedostoa omista henkilötiedoistasi, sisältäen kaiken henkilötiedon, jonka olet meille antanut. Voit myös pyytää henkilötietojesi poistoa. Oikeus omien tietojen poistoon ei koske sellaista henkilötietoa, joka meidän on säilytettävä ylläpidollisista, juridisista tai tietoturvaan liittyvistä syistä.

Minne lähetämme tietosi

Vierailijoiden kommentteja saatetaan tarkistaa automatisoidun roskapostiestopalvelun kautta.

Omat yhteystietosi

Lisätiedot

Kuinka suojelemme henkilötietojasi

Miten toimimme tietomurron tapahtuessa

Kolmannet osapuolet, joilta saamme henkilötietoa

Henkilötietoon liittyvä automaattinen päätöksenteko ja profilointi

Toimialaan liittyvä lainsäädäntö

Korealainen kosmetiikka

Misoli.fi:stä löydät laajan valikoiman K-Beauty tuotteita kaikille ihotyypeille. Korealainen kosmetiikka on tunnettu omasta laadustaan ja tehokkuudestaan, minkä takia korealaiset ihonhoitotuotteet saivat kansainvälisen suosionsa.

Nopea toimitus

Kaikki ennen kello 15 tehdyt tilaukset lähetetään samana arkipäivänä. Voit nauttia ostetusta korealaisesta kosmetiikasta jopa seuraavana arkipäivänä.

Seuraa meitä somessa

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa: Instagramissa ja Facebookissa.