Ostoskori

Korealainen kosmetiikka

Ilmainen toimitus 49 euron ostoksiin

Korealainen kosmetiikka

  • Ilmainen toimitus 45 euron ostoksiin.
  • Kaikki ennen kello 15 tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä.

Some

 

 

K-Beauty

  • Misoli.fi:stä löydät laajan valikoiman K-Beauty tuotteita kaikille ihotyypeille. Korealainen kosmetiikka on tunnettu omasta laadustaan ja tehokkuudestaan, minkä takia korealaiset ihonhoitotuotteet saivat kansainvälisen suosionsa.

Korealainen kosmetiikka

Misoli Finland

Misoli Finland on korealaisen kosmetiikan verkkokauppa, josta löydät lukuisia korealaisia ihonhoitotuotteita. Valikoimassamme on parhaita korealaisen kosmetiikan merkkejä, kuten Misoli, Maybena, Mizon, The Skin House, Coxir ja Pro You. Verkkokaupastamme löydä K-Beauty tuotteita  jokaiselle ikäryhmälle ja ihotyypille. Korealainen kosmetiikka tuli tunnetuksi omasta laadustaan, tehokkuudestaan ja edullisista hinnoistaan, minkä seurauksena korealaiset ihonhoitotuotteet saivat maailmanlaajuisen suosionsa. Meiltä löydät parhaita K-Beauty Sheet Mask-kasvonaamioita, silmänympärysnaamioita, seerumeita, kasvovoiteita, sekä ihonpuhdistustuotteita.

Misoli on korealainen kosmetiikkabrändi, joka tarjoaa hydrogel kasvo- ja silmänympärysnaamioita. Misoli ihonhoitotuotteet torjuvat ikääntymisen merkkejä ja kosteuttavat ihoa lukuisten komponenttien ansiosta. Misoli ihonhoitotuotteet sisältävät kollageenia, kolloidista kultaa, hyaluronihappoa, etanaseerumia, aloe veraa ja monia muita ihoa nuorentavia ja kosteuttavia komponentteja.

Korealaiset kasvonaamiot ovat tunnettuja omasta laadustaan ja tehokkuudestaan. Kasvonaamion avulla hoidat helposti ja vaivattomasti kasvojen ihoa. Misoli Hydrogel kasvonaamiot kosteuttavat nopeasti kuivaa ihoa ja hidastavat sen ikääntymistä. Misoli hydrogel kasvonaamiot sisältävät mm. kollageenia, kolloidista kultaa, aloe veraa, vihreää teetä, sekä etanaseerumia.

Misoli tarjoaa myös laajan valikoiman silmänalusnaamioita jokaiseen makuun. Silmänaluset jäävät monilla hoitamatta ajattelematta sitä, että silmänaluset ikääntyvät nopeammin, kuin kasvojen muut osat. Silmänalusia on tärkeää hoitaa päivittäin hidastakseen ihon ikääntymisprosesseja. Silmänalusnaamiota on helppo käyttää ja niitä kannattaa laittaa heti aamusta ainakin 15 minuutin ajan, jotta ihosi virkistyy ja aamuturvotus lähtisi pois. Jatkuva silmänympärysnaamioiden käyttö tasoittaa myös pieniä ryppyjä silmien alta.

MAYBENA
30 Days Mask Sheet
Kosteuttavat kasvonaamiot kätevässä 30 kpl pakkauksessa.
Lue lisää
PRO YOU
Pore Fill Up Charcoal Bubble Cleanser
Puuhiiltä sisältävä, ihohuokosia pienenetävä puhdistusvaahto rasvaiselle ja tavalliselle iholle.
Lue lisää
Mitkä K-Beauty tuotteet sopivat minun iholle?
Korealainen kosmetiikka
Löydä juuri sinun ihollesi sopiva korealainen ihonhoitotuote.
Lue lisää

Suosituimmat K-Beauty tuotteet

Korealainen kosmetiikka

Misoli.fi:stä löydät laajan valikoiman K-Beauty tuotteita kaikille ihotyypeille. Korealainen kosmetiikka on tunnettu omasta laadustaan ja tehokkuudestaan, minkä takia korealaiset ihonhoitotuotteet saivat kansainvälisen suosionsa.

Nopea toimitus

Kaikki ennen kello 15 tehdyt tilaukset lähetetään samana arkipäivänä. Voit nauttia ostetusta korealaisesta kosmetiikasta jopa seuraavana arkipäivänä.

Seuraa meitä somessa

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa: Instagramissa ja Facebookissa.